Hvordan?

 

Vil i gerne have besøg af Comedievognen, men har ikke haft børneteater før? Kontakt os med ønske om forestilling og dato. På dagen ankommer vi (afhængig af forestilling) ca. 2 timer før vi skal opføre forestillingen. Vi håber da at lokalet vi skal være i er rimelig ryddet så vi kan få vores scenografi ind. Så stillier vi op og gør klar, imens plejer arrangøren at sørge for stole/puder til børnene - og en kop kaffe til os. Når forestillingen er forbi og børnene er ude, så pakker vi ned og tager videre. Nedpakningen tager som regel en lille time. Vi beder om hjælp til ind- og udbæring af scenegrafi. Det tager som regel kun ca. 20 min. hver vej.

 

Refusion?

 

Få det hele til det halve. Vores forestillinger er oftest refusions godkendt, det betyder at hvis der bliver købt en forestilling for kommunale midler (eller i samarbejde med fx. det lokale bibliotek), så får I halvdelen af forestillingens pris refunderet.

læs mere her: www.kunst.dk

Faktura: Bliver fremsendt digitalt over EAN ca. 30 dage før forestillingen afvikles. Benyttes der ikke EAN, fremsendes fakturaen pr. mail.

 

Vi håber at høre fra jer.