Forestillinger

Mis Med De Blå Øjne


Med Ea Mannov & Sevik Perl

En modig og særlig kat rejser ud for at finde landet med de mange mus. Og de andre katte glæder sig og kan til sidst sige ”tak for mus kære mis”.

Egon Mathiesens børnebogs-klassiker i Comedievognens dramatisering med musik af Django Reinhardt.


Sjovt, varmt, jazzet og musikalsk.


Aldersgruppe 3-8 år


Spilleareal:B:5 m. D: 5 m. H: 2,5 m.


380V stærkstrøm


Mørklægning.


Varighed: 45 min.


Alfons Åberg - Nye HistorierMed Thomas Knuth & Niels Jørgensen


Comedievognens populære dramatisering af Gunilla Bergströms berømte børnebøger om den energiske lille fyr med den livlige fantasi. Forestillingen baserer sig på flere af disse hverdagshistorier om Alfons og hans rare og distræte far. "Selvfølgelig er der ikke spøgelser til" siger Alfons. Og heller ingen uhyrer eller mystiske marsmænd. Selvfølgelig ikke! Kun i fjernsynet og på film og i eventyrbøgerne. Men sommetider glemmer Alfons det.


"Genkendelsens fryd breder sig..."...Ungerne råhygger sig" Politiken


Alders gruppe 3-8år.


Spilleareal: B: 6,5 m. D. 7.m H.min.3.m


Varighed: 45 min.


Mørklægning. 380V Stærkstrøm.


Verdens Rigeste Tosse

Med Ea Mannov & Sevik Perl


En eventyrlig historie om den gode Fe og Tossen på bænken. Når en Fe falder ned fra himlen kan der ske lidt af hvert. Der kan ske det, at en Tosse, der bor på en bænk i byens park, bliver meget rig på en enkelt nat. Og der sidder han på sin bænk, er pludselig Verdens Rigeste Tosse og ved hverken ud eller ind. Er lykken til salg? Kan man købe et godt humør? Er der både guld og grønne skove i banken. Der er nok af problemer når man ikke er rigtig klog, så det kan være godt med en Fe I baghånden… og endnu bedre med et kys på munden.Forestillingen er skrevet af Kim Fupz Aakonson til Comedievognen. Den har en eventyrlig og legende let tilgang til spørgsmålet: kan man få alt hvis man har penge nok? Og ingen moralsk pegefinger men tværtimod en meget livsbekræftende og varm grundtone og slutning. Kort sagt man føler sig glad og varm bagefter selvom det går Tossen gruelig galt med hans penge.

En fortælling om store eksistentielle spørgsmål i livet på det helt nære plan og med den underfundighed og stilfærdige galskab, der er i Kim Fupz Aakesons univers.


Aldersgruppe 4-9 år


Spillrareal B: 6,5 m. D: 6,5 m. H: 2,5m.


Mørklægning.


Varighed: 45 min.

.

.

© Copyright. All Rights Reserved.

Kontakt os:

COMEDIEVOGNEN

Vesterled 24, 1. 2100 København Ø

Tlf: 35 36 61 22 comedievognen@gmail.com